Zelfstandig 3.0 – Het was een feestje

Op 10 oktober werd het Miele Experience Center in Vianen omgedoopt tot centrum van de toekomst. Met het thema ‘Klaar voor de Toekomst’ stond Zelfstandig 3.0 volledig in het teken van innovatie. Want innoveren is niet iets wat alleen grote multinationals aangaat. Ook de zzp’er, freelancer of mkb’er moet innoveren om zijn of haar bedrijf toekomstbestendig te maken en te houden. In een inspirerende en innovatieve omgeving werden ondernemers op weg geholpen om het morgen anders te doen dat ze gisteren deden. Want alleen dan blijven we in ontwikkelingen en is er innovatie en groei – zowel persoonlijk als zakelijk.

“Prachtige locatie enthousiaste bezoekers en veel kennis delen. Zeker een herhaling waard!”

Marjolein van der Linden

“Een hele leerzame, maar vooral gezellige avond. Leuk om met andere collega’s die als zelfstandige werken eens over allerhande zaken van gedachten te wisselen. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Janneke Hazelaar

“Ik zie er altijd erg tegen op om naar bijeenkomsten te gaan waar het onderdeel ‘netwerking’ in zit. Maar ik kwam bij het evenement Zelfstandig 3.0 weg met een bijna opgetogen gevoel.
Zelfstandig 3.0 was an sich geen netwerkbijeenkomst. Wat dan wel? Eigenlijk een beetje van alles: een plenaire sessie, breakout-sessies, borrelen, een walking dinner …
Bovendien een schitterende locatie (het Miele Experience Center in Vianen), heerlijk eten, bevlogen sprekers, ongedwongen netwerking én ongeveinsd leuke mensen.
PZO-ZZP behartigt niet alleen de belangen van zzp-ers in Den Haag, maar weet ook heel goed een doordachte, informatieve en zelfs gezellige avond voor elkaar te krijgen waar zelfs ik enorm van heb genoten. Super geregeld, PZO, en tot de volgende!”

Jamie Lingwood

“Geslaagd event met inspirerende sprekers en heel veel enthousiaste ZZP’ers. En niet te vergeten de fantastische locatie met heerlijk eten! Dank je wel PZO voor dit mooie event!”

Jan van der Tempel

“Ik heb genoten van de goede sfeer en leerzame praktische sessies waar ik mee aan de slag kan. Verder veel energie, inspiratie en waardevolle contacten opgedaan tijdens deze bijeenkomst.”

Richard Aertssen

“Een buitengewoon interessante bijeenkomst voor startende én ervaren zzp’ers. De leerzame workshops en interessante bezoekers maken het bijzonder nuttig!”

Koen Kersten