Plenaire sessie

Zelfstandig 3.0 heeft dit jaar als thema samen zijn we de verandering. Het online event bestaat uit een plenair gedeelte met sprekers zoals Marijke Roskam, Steven van Weyenberg en Jacco Vonhof. Margreet Drijvers gaat in gesprek met de sprekers over de veranderingen van ons werk en de arbeidsmarkt als gevolg van de coronacrisis. Met twee ondernemers heeft ze het over hun worstelingen en hoe ze hun business succesvol hebben aangepast.

Breakout sessies

In diverse breakout sessies kun je kennis en inspiratie opdoen. Je kunt kiezen uit breakout sessies over verdienmodellen, acquisitie, vermogensopbouw, betaaltermijnen, duurzaamheid, leven lang ontwikkelen en opdrachten vinden.

Netwerken

Marijke Krabbenbos is expert op het gebied van Netwerken. Ze heeft een landelijk netwerk opgericht en inmiddels veel ervaring opgedaan met online netwerken. Na een korte uitleg laat ze ons online netwerken met elkaar.

Afsluiting

We sluiten af met een energieke en inspirerende bijdrage van Viction Mion. Victor neemt je mee in de mogelijkheden om je mentale veerkracht te ontwikkelen waardoor je beter bewapend moeilijke situaties het hoofd kunt bieden.