Loading...
Sponsors2019-09-30T09:22:21+01:00

Freelance.nl is sinds 2003 dé ontmoetingsplek voor opdrachtgevers en freelancers. Op ons platform worden ieder jaar meer dan 50.000 opdrachten geplaatst, die in totaal meer dan 16.000.000 keer worden bekeken.

Bezoek website
Stichting CA-ICT stimuleert kwaliteit en werkgelegenheid in ICT functies.
Bezoek website

Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer.

Bezoek website

MKB-Nederland kenmerkt zich door:
• doelgerichte lobby en dienstverlening;
• kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk;
• een ijzersterk organisatievermogen.

Bezoek website

Aon is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing en staat klanten bij als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Bezoek website
AOV Profs van Zelfstandige Professionals is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor en door zzp’ers. Iedereen mag meedoen: ook als je een zwaar beroep hebt, wat ouder bent of ooit ziek bent geweest. Het werkt heel simpel: je legt elke maand een bedrag in op je AOV Profs spaarrekening. Als je ziek wordt, krijg je een maandelijkse schenking van de andere deelnemers. En jij schenkt een klein deel van je spaargeld als een andere deelnemer ziek wordt. De rest van je spaarbedrag blijft van jou en dit kun je dus gebruiken voor je pensioen of een ander spaardoel. Meer weten?

Bezoek website

Vraag maar raak Live is een initiatief van Office Heroes en Laura’s Office en in het leven geroepen voor ondernemers om op een laagdrempelige manier kennis te delen en tegelijk je netwerk uit te breiden met experts op verschillende gebieden. Maandelijks hebben we een live-ochtend, waar iedereen mag binnenlopen een kwartier van onze tijd en expertise cadeau krijgt. We hebben expertise in huis op gebied van ondernemen, WordPress, juridische zaken, marketing, LinkedIn, Instagram en taal. Op onze website vind je een overzicht van ons vaste team van experts.

Bezoek website
Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen.

Bezoek Website

Free2Move is het mobiliteitsmerk van de PSA Groupe (fabrikant van o.a. Peugeot en Citroën). We helpen ondernemers om het gebruik van auto’s goedkoper, efficiënter en milieu-bewust te maken. Met zo min mogelijk administratief gedoe. Zo zie je bijv. real-time in het dashboard al je ritten automatisch tot op de kilometer nauwkeurig geregistreerd en conform fiscale wetgeving. Daarmee ben je toekomstbestendig  én hou je tijd over voor innovatie!

Zo bespaar je op autokosten
Kleine dagelijkse dingen in het ondernemersleven die niet lekker lopen? Heb je plannen met je bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Problemen met opdrachtgevers?
Ik kan je helpen!

Bezoek website

Als ondernemer heb je het prima voor elkaar met je online zichtbaarheid en vindbaarheid: je website ziet er goed uit én wordt goed bezocht, je Facebookpagina genereert veel interactie en omzet.

Maar hoe zit het met jou, je bedrijf en LinkedIn?

Bezoek website

Heb je geen idee hoe jou website scoort op snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Of heb je gewoon een korte WordPress-vraag en wil je graag snel geholpen worden?

Bezoek website

Je Instagram profiel is dé nieuwe etalage van jouw business. Maak hem dus zichtbaar en onweerstaanbaar! Behoefte aan eerlijke feedback en praktische tips? I’ll make you Insta-famous…

Bezoek Instagram

Robert Zwart is social-media-fotograaf en helpt ondernemers bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid o.a. met (LinkedIn) profielfoto’s en zakelijke portretten. Dit kan bij jou op locatie maar ook in zijn eigen studio. Maak je regelmatig blogberichten of plaats je wel eens berichten op LinkedIn, maar mis je nog te vaak goed bijpassend beeldmateriaal? Robert helpt je graag bij het versterken van jouw professionele uitstraling.

Bezoek Website

Word ook sponsor van Zelfstandig 3.0

Het doel van het evenement

De wereld verandert momenteel in een rap tempo. Grote ontwikkelingen als digitalisering, blockchain en kunstmatige intelligentie hebben impact op de economie, op ieders vakgebied, ieders werkzaamheden en dus ook op jouw bedrijf. Met het thema ‘Klaar voor de toekomst’ staat het Zelfstandig 3.0 dan ook volledig in het teken van innovatie. Want innoveren is niet iets wat alleen grote multinationals aangaat. Ook de zzp’er, freelancer of mkb’er zal moeten innoveren om zijn/haar bedrijf toekomstbestendig te maken én te houden.
Daarom roepen we ondernemers op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Alleen dan blijven we in ontwikkeling en is er innovatie en groei – zowel persoonlijk als zakelijk. Tijdens dit event komen alle mogelijkheden en voorbeelden voorbij.

Doelgroep

Het Zelfstandig 3.0 Ondernemersevent biedt ruimte aan 250 zzp’ers en mkb’ers met grote ambities. Partners kunnen hun producten en diensten onder de aandacht brengen van deze doelgroep en dragen bij aan deze bijeenkomst, zowel op kennis- als financieel gebied.

Datum en locatie

Het evenement vindt plaats op donderdag 10 oktober 2019 van 16.00 uur tot 20.30 uur in het stijlvolle Miele Experience Center in Vianen. Een centrale locatie die vanuit heel Nederland gemakkelijk te bereiken is binnen twee uur.

Mooi event

Zonder partners en sponsors zouden we Zelfstandig 3.0 nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn iedereen erg dankbaar en hopen natuurlijk op steun van vele partners en sponsors.

Wat kunnen we bieden?

We hebben verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot het plaatsen van een stand of een originele activatie. Vraag om meer bij Iowah Munters van PZO.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Iowah Munters via munters@pzo.nl of 06 16 82 01 16.

Graag tot ziens op Zelfstandig 3.0!

CONTACT