Met InformerOnline doe je eenvoudig, snel en veilig zelf je boekhouding. Stuur facturen naar je klanten en zet inkomende facturen en bonnen direct online met email of de InformerOnline-app. De boekrobots van Informer gaan aan de slag met het verwerken van je (bank) administratie en de BTW-aangifte stuur je met één klik naar de Belastingdienst. Wat ga jij doen met de tijd die je bespaart dankzij automatisch boekhouden met InformerOnline?

Bezoek website

Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer.

Bezoek website
Als ondernemer graag zelf de touwtjes in handen.

Ook als het over jouw pensioen gaat. Daar moet je als ondernemer zelf voor zorgen. Met ZZP Pensioen kun je extra pensioen opbouwen. Bijvoorbeeld naast je AOW.

Je bepaalt zelf hoeveel geld je opzij zet voor je oude dag. Flexibiliteit die past bij ondernemerschap. Het ene jaar gaat immers beter dan het andere.

Bezoek website
I-ZO Nederland – Het platform voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Het platform behartigt de belangen middels kennisontwikkeling, lobby en ondersteunt.

Bezoek website

Het concept is makkelijk. Freelancer.nl is een platform waar Freelancers en opdrachtgevers bij elkaar komen. Opdrachgevers komen zo makkelijk in contact met de beste vakmensen. Freelancer kunnen nieuwe opdrachtgevers vinden, uitdagende opdrachten krijgen en meer verdienen.

Bezoek website
Bites & Business is het netwerk voor ondernemende vrouwen. We organiseren op meer dan 25 plaatsen in het land netwerkdiners waarin je nieuwe mensen leert kennen en gebruik kunt maken van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen. We bieden allerlei mogelijkheden om jezelf te laten zien en je aanbod onder de aandacht te brengen van meer dan 3.000 ondernemende vrouwen. We organiseren workshops, trainingen en weekenden in binnen en buitenland, waarin je in een informele en ontspannen sfeer kunt leren, van experts en van elkaar.

Bezoek website

Robert Zwart is social-media-fotograaf en helpt ondernemers bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid o.a. met (LinkedIn) profielfoto’s en zakelijke portretten. Dit kan bij jou op locatie maar ook in zijn eigen studio. Maak je regelmatig blogberichten of plaats je wel eens berichten op LinkedIn, maar mis je nog te vaak goed bijpassend beeldmateriaal? Robert helpt je graag bij het versterken van jouw professionele uitstraling.

Bezoek Website

OntwikkelRijk is een netwerkorganisatie en drijvende kracht achter o.a. een Leven Lang Ontwikkelen en het Ontwikkeladvies. Wij innoveren arbeidsmarkt, onderwijs, samenwerkingen in alle domeinen én maken zaken praktisch.

Ons motto is: neem regie over de verandering en vind je plek in het geheel!
#LevenLangOntwikkelen #CollectiefOntwikkelen #StroomversnellingArbeidsmarkt

Bezoek website

De Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! initieert en geeft uitvoering aan samenwerkingsprojecten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en verbindt projecten en organisaties om zo meer te bereiken. Samen kunnen we het verschil maken voor de maatschappij!

Bezoek website
Betaalme.nu streeft naar een betalingstermijn voor ondernemers van maximaal 30 dagen. Als ondernemers sneller worden betaald, worden ze minder kwetsbaar en hebben ze meer financiële ruimte om te investeren.
Bezoek website

Ik help je in 9 stappen een uniek bedrijf te bouwen met een sterk merk, zodat jij je dromen waar kan maken.

Bezoek website

KROOTZ interim & ZZP is het vertrouwde netwerk voor opdrachtgevers, ZZP-ers en interim professionals. Naast het plaatsen van opdrachten en reageren is het ook mogelijk om je ervaringen en je behaalde successen binnen het netwerk te delen.

Bezoek website

Word ook sponsor van Zelfstandig 3.0

Het doel van het evenement

PZO wil met haar partners van waarde zijn voor zelfstandigen juist in deze tijd waar verandering nog nooit zo duidelijk is geweest. De coronacrisis heeft veel zelfstandigen op de proef gesteld. De meeste zelfstandigen zijn inmiddels weer aan het werk, misschien op een andere manier dan ze voorheen gewend waren. Andere zzp’ers hebben nog veel last van de beperkende maatregelen.
Deze veranderingen hebben impact op ieders leven, zowel privé als zakelijk. Maar ondanks de verschillen heeft iedereen één ding met elkaar gemeen. We missen het contact wat zo vanzelfsprekend was.
Door Zelfstandig 3.0 dit jaar volledig online te organiseren bieden we zelfstandigen om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en elkaar en zichzelf verder te brengen.
Het overkoepelend thema is “Samen zijn we de verandering”. Door inhoudelijke webinars worden deelnemers geïnspireerd en tot denken aangezet.
De netwerkkamers geven de deelnemers een goede mogelijkheid om te netwerken en elkaar verder te helpen.

Doelgroep

Het PZO Ondernemersevent biedt ruimte aan zzp’ers en kleine mkb’ers. Partners kunnen hun producten en diensten onder de aandacht brengen van deze doelgroep en dragen bij aan deze bijeenkomst, zowel qua kennis als financieel.

Datum en locatie

Het event vindt online plaats op woensdag 28 oktober 2020 van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Mooi event

Zonder partners en sponsors zouden we Zelfstandig 3.0 nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn iedereen erg dankbaar en hopen natuurlijk op steun van vele partners en sponsors.

Wat kunnen we bieden?

We hebben verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot het hosten van netwerkkamers of een originele activatie. Vraag om informatie meer bij Iowah Munters van PZO.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Iowah Munters via munters@pzo.nl of 06 16 82 01 16.

Graag tot ziens op Zelfstandig 3.0!

CONTACT