Project Description

Vera Lagerwaard
Zelfstandige Professionals

Vraag maar raak markt

Hier staan allerlei experts waar je je vragen aan kunt stellen. Dit zal in rondes van 10 min plaats vinden. Stel je vraag 1 op 1 aan de expert.

Zelfstandige Professionals

AOV Profs van Zelfstandige Professionals is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor en door zzp’ers. Iedereen mag meedoen: ook als je een zwaar beroep hebt, wat ouder bent of ooit ziek bent geweest. Het werkt heel simpel: je legt elke maand een bedrag in op je AOV Profs spaarrekening. Als je ziek wordt, krijg je een maandelijkse schenking van de andere deelnemers. En jij schenkt een klein deel van je spaargeld als een andere deelnemer ziek wordt. De rest van je spaarbedrag blijft van jou en dit kun je dus gebruiken voor je pensioen of een ander spaardoel. Meer weten?

Over

Vera Lagerwaard:

Inmiddels is het al weer 11 jaar geleden dat ik de stap zette naar het ondernemerschap. Als freelance marketingprofessional heb ik veel bedrijven mogen helpen met hun vraagstukken. Maar als ondernemer zijn er ook vraagstukken waar je je mee bezig moet houden. Meestal minder leuke zoals: wat nou als ik ziek wordt? Hoe betaal ik dan mijn rekeningen? Veel zzp’ers schuiven dit voor zich uit.

Ik zou bijna willen schreeuwen: doe dit niet! Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat de kans dat je iets overkomt helaas niet klein is en voordat je het weet heb je een grote financiele strop. Er zijn betaalbare mogelijkheden om in ieder geval de grootste risico’s af te dekken. Verdiep je daar in! En regel iets voor je zelf, wat er dan ook bij je past. Een van de opties is AOV Profs van Zelfstandige Professionals: een voorziening voor en door zzp’ers waarmee je ook nog een spaarbedrag voor zware tijden opbouwt.

Mijn sessies

10 okt 2019

Vraag maar raak markt
18.45 – 19.30 en 19.40 – 20.25

PARTNERS VAN ZELFSTANDIG 3.0