Loading...
Marlous Spaven 100%driven2019-10-16T14:31:52+01:00

Project Description

Marlous Spaven
100%driven

De geheimen van goede communicatie

Wil jij meer halen uit jouw marketingactiviteiten? Welke kanalen kun je inzetten? En weten hoe je zorgt dat je er de juiste conversie uithaalt? En op welke manier je je klanten het beste bereikt.

Kom dan luisteren naar Marlous Spaven van 100%driven. Zij geeft je gerichte tips die jou helpen ieder communicatie moment te beoordelen en te verbeteren. Marlous is content marketingstrateeg bij 100%driven en voorzitter van DeMeter, de dialoog marketingvereniging voor ambitieuze marketeers.

Over

Marlous Spaven is Content Director bij 100%driven, een data gedreven marketing bureau gespecialiseerd in off- en online directe marketing. Zij heeft ervaring in Retail (Tesco), bij merken (o.a. KPN) en bij bureaus (o.a. VividBrand in Londen en TIM dialogue marketing).

Zij heeft een passie voor het inzet van slimme combinaties van middelen die de effecten versterken en voor opvallende creaties die reacties afdwingen en het merkbeeld ondersteunen. Wervende campagnes die echt persoonlijk zijn voor de ontvanger is en daardoor enorm scoren is waar zij haar energie vandaan haalt.

De presentatie van Marlous kunt hier bekijken.

Mijn sessies

10 okt 2019

Spreker over De geheimen van goede communicatie
18.45 – 19.30

PARTNERS VAN ZELFSTANDIG 3.0