Project Description

Kasper Robers
MAKRO

Vraag maar raak markt

Hier staan allerlei experts waar je je vragen aan kunt stellen. Dit zal in rondes van 10 min plaats vinden. Stel je vraag 1 op 1 aan de expert.

MAKRO

Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Bij een inschrijving bij de MAKRO ontvang je een waardebon van €10,- op de vraag maar raak markt.

Over

Kasper Robers:

Elke dag met passie en plezier je werk uit kunnen voeren, dat is wat ik het belangrijkste vind in mijn baan.

Na 10 jaar achter de bar en in restaurants gestaan te hebben bij Center Parcs, heb ik het roer omgegooid en ben gestart bij MAKRO.

Makro is DE Groothandel voor ondernemend Nederland. De kracht van Makro is haar veelzijdigheid. Van enveloppen tot 55 inch TV en van een koekje bij de koffie tot een exclusieve Rib Eye Premium select van Hollandse bodem, alles is te vinden bij Makro! Bij MAKRO sta jij als klant op nummer 1, hebben we dagelijks  persoonlijk contact met je en doen er alles aan om in te spelen op jouw behoeften. Zodoende kunnen we je helpen, adviseren en ondersteunen bij het uitvoeren van jouw job!

Your success is our business!

Mijn sessies

10 okt 2019

Vraag maar raak markt
18.45 – 19.30 en 19.40 – 20.25

PARTNERS VAN ZELFSTANDIG 3.0