Project Description

Chris Peters
Crisp PR & Communicatie

Webinar – Meer opdrachten binnenhalen dmv zelfprofilering

Als freelancer is het niet altijd even makkelijk om nieuwe opdrachten binnen te halen. Zeker in tijden van de coronacrisis zal je gemerkt hebben dat opdrachten wegvallen en dat er minder aanbiedingen zijn. Daarnaast zijn er steeds meer freelancers in Nederland, waarmee je moet concurreren.

Chris Peters (Crisp PR & Communicatie) is professional op het gebied van profilering en PR. Chris heeft verschillende campagnes gedaan voor merken zoals Google, Nikon, VodafoneZiggo en Zonnatura. Door al zijn ervaring besloot hij voor zichzelf te starten, vlak voor de coronacrisis. Hij begrijpt dan ook als geen ander dat veel freelancers momenteel voor een lastige situatie zijn komen te staan en hoe moeilijk het kan zijn om op te boksen tegen alle freelance concullega’s. In deze webinar laat Chris op een interactieve wijze zien hoe jij jezelf als freelancer het beste in de markt kunt zetten, zodat opdrachtgevers sneller voor jou kiezen.

Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door Freelancer.nl. Dit is een platform die freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt

Chris Peters