Loading...
Bianca Smit Zeker Online2019-09-24T13:21:49+01:00

Project Description

Bianca Smit
Zeker Online

Veilig internetten is vanzelfsprekend toch?

Als ik online ga ben ik dan wel veilig? Zijn mijn gegevens dan wel veilig? Wat kan ik als ondernemer doen om zo veilig mogelijk te werken en zijn data te beschermen. In deze sessie geven twee specialisten jullie handvaten om veilig online te werken. In de workshop ontvang je informatie over
1. Keurmerk Zeker-OnLine wat zijn de risico’s met betrekking tot de cloud, hoe deze te beheersen en op welke wijze Zeker-OnLine vaststelt dat deze risico’s worden ondervangen.
2. Een veilige en betrouwbare website en op een goed beveiligde manier mailen is voor grote én kleinere ondernemers van groot belang. Hoe controleer je jouw website onder de motorkap en met welke vragen ga je in gesprek met jouw internet serviceprovider en mailprovider over de technische beveiliging van jouw web/maildomein? We praten u bij over het belang van moderne internet/mailstandaarden en bieden u handelingsperspectief om indien nodig verbeteringen aan te brengen. Graag testen wij uw website en mailadres bij voorbaat via onze tool internet.nl ter voorbereiding van de sessie, u kunt met een mail naar vraag@internet.nl aangeven of u hiermee akkoord gaat.

Over

Bianca Smit:
Zeker-OnLine is het onafhankelijk en transparant keurmerk voor online diensten (ook wel administratieve cloudoplossingen genoemd).

Het ontwikkelen van dit keurmerk vindt zijn oorsprong in een initiatief van de Belastingdienst, de aanbieders van online administratieve diensten en het Electronic Commerce Platform Nederland (ECP) om te komen tot een kwaliteitsgarantie voor gebruikers van administratieve dienstverlening. Op basis van dit initiatief zijn kwaliteitseisen gedefinieerd en deze zijn vastgelegd in een normenkader. Genoemde partijen hebben daarbij nauw samengewerkt en zijn ondersteund door een werkgroep van auditors. Dit alles is samengebracht in een juridische structuur, waarbij de Stichting Zeker-OnLine het keurmerk gaat verlenen.

Mijn sessies

10 okt 2019

Spreker over Verdienmodellen van de toekomst
19.40 – 20.25

PARTNERS VAN ZELFSTANDIG 3.0